top of page
  • Foto van schrijverNLF

EXCELLENTE MBO’ER 2024 - Prijs gesponsord door nieuwe NLF-partner Corendon
Juist van het mbo verwachten we dat uitstekende vakmensen worden opgeleid, die tijdens hun stage als zodanig worden erkend door hun werkgever: studenten die verantwoordelijkheid kunnen dragen en toegewijd zijn aan hun vak. Naast de NLF-prijzen voor het wo, hbo en mbo reiken we ook graag een certificaat uit aan deze excellente mbo’er. De genomineerden voor dit certificaat zullen op de NLF Award Ceremony worden uitgenodigd, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

Tijdens deze ceremonie zal het Certificaat Excellente mbo’er 2024  worden uitgereikt. Vanaf dit jaar wordt het Certificaat Excellente mbo’er gesponsord door een nieuwe NLF-partner: Corendon. Het betreft een geldprijs van €2500.

 

Graag vragen we uw medewerking om de meest kansrijke kandidaten te identificeren uit uw opleiding en deze voor te dragen bij het NLF.

 

Dit doet u door uw student voor 31 augustus 2024 aan te melden via het aanmeldformulier op de website of een email te sturen naar info@luchtvaartfonds.nl, met het aanmeldformulier bijgevoegd, en daarin kort en bondig een onderbouwing voor de aanmelding. Ook is een stageverslag van de student vereist.

 

We hopen op deze manier excellentie in de luchtvaart verder te stimuleren en zien uit naar uw aanmelding.

39 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page