top of page

Aanmelden

Volg je een opleiding in het mbo, hbo of op een universiteit die op een manier verbonden is met de Nederlandse lucht- en/of ruimtevaart? Of ben je net afgestudeerd? Dan kun je kans maken op een van de stimuleringsprijzen die het NLF elk jaar uitreikt aan studenten die een bijzondere prestatie hebben geleverd in dit vakgebied.

Brengt jouw afstudeeropdracht, stageverslag of project de Nederlandse lucht- en/of ruimtevaart een stap verder? Ding dan mee naar een van de stimuleringsprijzen van het NLF en meld je aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

Aanmeldingen lopen via de onderwijsinstellingen die zijn aangesloten bij het NLF. Aan je docent, decaan of studiebegeleider kun je vragen wie binnen jouw opleiding contactpersoon is voor het NLF. De school of universiteit kan eerst een eigen selectie maken uit de inzendingen van studenten. De geselecteerde inzendingen worden ingediend. Je ontvangt daarna persoonlijk bericht van het NLF over je deelname.

Voorwaarden voor deelname

Inzendingen voor stimuleringsprijzen in 2024 moeten uiterlijk op 31 augustus bij het NLF zijn. Aan je deelname zijn voorwaarden verbonden. Je vindt ze in het wedstrijdreglement.

Image by Samsung Memory

Vul het onderstaande formulier in en voeg een WeTransfer-link toe naar alle bestanden.

Dank voor je inzending.

bottom of page